RETUR

Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) -vezi Termeni si conditii

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa aiba etichete lipsa sau ambalaje deteriorate

Pasul 3: Vom trimite un curier catre dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul de retur va fi suportat de catre client si va fi scazut din suma care va fi restituita . De altfel, nu se restituie banii pentru transportul initial, iar daca acesta a fost gratuit se vor opri inca 20 de lei pentru serviciul de curierat.

Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.

INLOCUIRE PRODUS

Pasul 1: Inregistrati cererea de inlocuire produs completand formularul de mai jos. Va rugam sa mentionati ce produs doriti sa inlocuiti, si ce produs doriti sa primiti.

Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom trimite un curier la dumneavoastra pentru ridicare produselor, Veti avea de achitat  contravaloarea transportului tur & retur.

Pasul 3: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari, iar daca toate criteriile sunt indeplinite va fi trimis catre dumneavoastra produsul solicitat la schimb.

! (Nu se pot returna produse care au fost spalate, nu mai au eticheta ori ambalajul original intrucat revanzarea acestora ar putea pune in pericol sanatatea cumparatorilor).

Pasul 4:Expediem noul colet cu produsul de schimb dorit de dumneavoastra .

IMPORTANT

 • Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate
 • Nu se pot returna produse care au fost spalate, nu mai au eticheta ori ambalajul original intrucat revanzarea acestora ar putea pune in pericol sanatatea cumparatorilor
 • Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur. Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copia facturii sau factura in original.

  Numele dumneavoastra câmp obligatoriu

  Nr Telefon câmp obligatoriu

  Nr Comanda câmp obligatoriu

  Adresa de E-mail câmp obligatoriu

  adresa dumneavoastră câmp obligatoriu

  Motiv Retur câmp optional