INLOCUIRE PRODUS

Pasul 1: Inregistrati cererea de inlocuire produs completand formularul de mai jos. Va rugam sa mentionati ce produs doriti sa inlocuiti, si ce produs doriti sa primiti.

Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom expedia un “Colet la schimb” cu produsul de schimb dorit. Veți avea de achitat doar contravaloarea transportului tur (20 lei) urmând ca celelalte costuri sa fie suportate de societatea noastră.

Atenție! Daca doriți sa înregistrați o cerere de retur cu returnare bani completati formularul de retur in josul paginii “Formular cerere retur”.


RETUR

Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) 

Pasul 2: Descărcați si imprimați Formular de retur PDF care va trebui sa fie tipărit in format fizic inclus in coletul pe care îl veți trimite către noi (obligatoriu) 

Atentie! Ambele formulare sunt obligatorii: este necesar sa inregistrati atat formularul online cat si formularul care va fi inclus in pachet.

Pasul 3: Vom trimite un curier catre dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul de retur va fi suportat de catre client si va fi scazut din suma care va fi restituita (20 lei). De altfel, nu se restituie banii pentru transportul initial, iar daca acesta a fost gratuit se vor opri inca 20 de lei pentru serviciul de curierat.

Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.